Hampir Hampir Terlepas Renewal Domain

on 21 Jun 2013

Hampir Hampir Terlepas Renewal Domain | Alhamdulillah, hari ini sempat juga aku renewal domain blog ini, walaupun aku sudah tidak seaktif dulu tetapi doamin ini tetap aku sayang. Blog ni pun sebenarnya banyak jasa dan memberi ilmu terutamanya dalam dunia blogging kepada aku.

Hampir Hampir Terlepas Renewal Domain


Oh yerr...disebabkan jarang buka email khas untuk yastro.net ni, maka aku sering terlepas update tentang pelbagai perkara. Antaranya ialah renewal domain blog. Baru je beberapa hari lalu aku renew road tax kereta dan motor, nasib baik aku menjengah kejap disini....kalau tak kompom yastro.net tak dapat diaksess.

Sehingga kini disebabkan aku pengguna blogspot tegar, aku berpuas hati dengan pengurusan Netkl, bertalu-talu sebenarnya notis renewal domain masuk dalam email aku. Tapi sebab banyak perkara yang perlu diutamakan, aku abaikan dulu hinggalah hari ini (hari last renew domain)...Btw, korang jangan ikut tabiat tak elok aku nih. Memang suka buat mende hingga kesaat akhir. Bagi yang layan WP, korang bolehlah bermula dengan plan yang rendah2 dulu....Netkl antara provider yang menawarkan pelan wp termurah setahu aku....Hurmm....citer tentang blog, aku ada ternampak seo contest lagi. Tajuknya kalau tak silap "Melayu Boleh". Sememangnya aku sarankan bagi yang nak tahu dan main seo join contest tu dan follow peserta semua peserta yg teratas.

Korang leh check derang punya aktiviti menerusi keyword yang derang buat dengan taip nama domain derang sekali....insyaallah, banyak nanti link2 baik yang akan korang terjumpa.

Aku....minta maaflah, memang tak dapat nak join. Banyak sangat kerja sekarang membuatkan aku agak bz...btw, harap2 blogger Malaysia terus maju dan mmapu berdiri setanding dengan blogger luar negara lain. Dan harapan aku, agar google Malaysia mempertimbangkan agar GA dibenarkan dinegara ini seperti yang dibenarkan di Indonesia, memang nyata GA antara yang terbaik didunia dalam memberikan pendapatan kepada blogger.

Oh ya...satu lagi, maafkan aku sebab dah jarang BW, sejujurnya masa memang sangat cemburu kpd aku...insyaallah aku akan dtg juga tapi mungkin akan mengambil masa sedikit. Hidup Blogger Malaysia....Hampir Hampir Terlepas Renewal Domain
Ranking: 5
 
© Yastro.net All Rights Reserved