Aku Yastro


Aku YastroYastro.net adalah satu nama yang sengaja dicipta dalam dunia blogging ini. Bermula dengan hanya suka2, kini aku rasa ianya menjadi lebih "berat nanang". 

Aku, sebenarnya berasal dari negeri Johor DT, kini berkampung di Pahang DM dan sekarang menetap di Selangor DE.

Di kenali dengan nama mesra,  yas, yastro, yastross dan memacam lagi..Ni semua kengkawan tempat kerja yang menggatai bagi nama..last2 yastro ni lekat kat blog plak.....buhhh jekkk!!!

Aku mula bekerja disebuah syarikat automotif sejak tahun 1992 dan sehingga sekarang masih lagi setia berkhidmat. 

Aku juga telah bekeluarga dan mempunyai 3 orang cahayamata yang mane semuanya hero2 belaka....

Minat dan hobi aku ialah dengan laman sesawang, yang ni memang tak leh nak dipisahkan...sehari tak jenguk blog rasa macam ada yang tak kena lak, biarpun aku tak update apa2...yang penting dapat jenguk blog...ha3x!!!. 

Lain2 hobi yg turut aku minat seperti carrom, mancing, sukan, kisah2 ketenteraan, Moto GP dan sebenarnya banyak lagi.

Blogging bagi aku bukan satu kewajipan, cuma satu keseronokan sahaja. Apapun yang penting blogging biar happy, tambah kawan kemudian barulah terasa kepuasannya. 

Cari duit? Yup...itu salah satu tujuan blog ini ditubuhkan dulu....pernah merasa juga la sikit2 hasil dr kegiatan online nih.
Nak kenal lebih mendalam diri aku? Sila klik Kenangan aku nih....tq.
Ini adalah ruangan aku di About me. Anda juga boleh bertemu aku di google +  [klik button dibawah] dan twitter #tag yasriy. Fan page aku yastro.net, tapi aku kurang aktif sangat kat page tue.

My Google+ Profile


 
© Yastro.net All Rights Reserved