WANG TUNAI RM5000 UNTUK BLOGGER

on 20 Mac 2012

 Banner


Satu lagi program insentif untuk rakan blogger telah diperkenalkan oleh BloggerWanita.com sempena ulangtahun ke 2 laman web tersebut. Sejumlah besar wang bernilai RM5000 telah disediakan oleh pihak penganjur. Hanya dengan beberapa syarat, insyaallah anda juga layak dan berpeluang untuk memenangi ganjaran hebat ini. So, tunggu apa lagi....cepatttt!!!!- Sedikit info mengenai ganjaran wang tunai rm5000 ini;
Program Wang Tunai RM5000 ini hanya dibuka untuk 100 blogger terawal yang berdaftar sahaja. Cara berdaftar adalah rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan linkkan ke laman post ini dengan tajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen di bawah. Jika terpilih, Rakan blogger akan diberitahu melalui email dan akan disenaraikan melalui post khas.

100 blogger yang terpilih akan bersaing sesama mereka untuk menjadi Top 10 Referrrel ke blog ini iaitu 10 blog yang membawa trafik tertinggi ke blog BloggerWanita.com dengan mengikut pengiraan Google Analytic. Saingan rakan blogger tidak banyak untuk berpeluang mendapatkan wang tunai ini.


Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.


Terbuka kepada semua warga Blogger di Malaysia, tidak kira lelaki atau perempuan dan tanpa mengira status pagerank atau Alexa Rank.


Rakan blogger juga perlu LIKE Facebook BloggerWanita.com atau Follow Twitter BloggerWanita.com atau daftar email di Feedburner BloggerWanita.com sebagai syarat untuk menerima wang tunai nanti.


Bayaran wang tunai akan dibayar pada 1hb hingga 7hb setiap bulan ke akaun Maybank secara online. Bank lain masih diterima jika tidak memiliki akaun Maybank.


Program RM5000 adalah fasa pertama yang akan dilancarkan pada 1 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger.

# Alhamdulillah sebelum ni bro Denaihati juga ada buat program yang serupa dan blog aku juga pernah merasa menjadi Top Link Referrer disana, jadi korang tunggu apa lagi...jom terjah!- Berblog sekarang semakin meriah, rasa tak rugi bila banyak masa dihabiskan dalam dunia blogging nih..:)
Ranking: 5
 
© Yastro.net All Rights Reserved