BAPA KEJAM - MARAHKAN ISTERI ANAK JADI MANGSA

on 21 Jun 2012

Bapa Kejam, Marahkan Isteri Anak Jadi Mangsa ! Baru saja kelmarin satu dunia menyambut Hari Bapa sebagai mengenang jasa dan pengorbanan para bapa kepada anak dan keluarganya.

Bagaimanapun, sesuatu yang sebaliknya berlaku kepada seorang bapa di China. Perbuatannya yang melampau ini TIDAK BOLEH DIMAAFKAN!

Kejam dan tiada kasih sayang waima kepada anaknya sendiri, itulah yang mampu aku ucapkan. Namun aku tak hairan, kerana China pelbagai perkara boleh berlaku hanya dengan sekelip mata.

Alhamdulillah dalam kes ini, nasib baik anak beliau tersebut berjaya diselamatkan.....

Bapa Kejam, Marahkan Isteri Anak Jadi Mangsa

Seorang lelaki semalam, menjuntaikan anak perempuannya berusia tiga tahun di tingkap tingkat enam di blok apartmen mereka, selepas bertengkar dengan isterinya.

Lelaki itu membuka tingkap rumah pangsa yang baru diduduki dan duduk di birai dengan hanya memegang pergelangan tangan budak kecil itu.

Kanak-kanak kecil itu dapat dilihat cuba memeluk lutut bapanya dan menjerit ketakutan.

Saksi berkata, sesekali dia menyokong tubuh anaknya dengan kakinya tetapi dia lebih banyak memegang dengan sebelah tangan saja.

Ibu kanak-kanak itu boleh didengar menjerit dari dalam rumah dan merayunya membawa kanak-kanak itu kembali ke dalam.

Jiran menelefon perkhidmatan kecemasan yang meletakkan tilam angin di bawah sebagai langkah berjaga-jaga sekiranya kanak-kanak itu terjatuh.

Anggota polis menyerbu flat itu dan mula berunding dengan lelaki berkenaan.

Selepas dia enggan membawa masuk kanak-kanak perempuan itu ke dalam, mereka terus menerpa ke arah lelaki itu dan menarik kanak-kanak perempuan itu ke tempat selamat.

Kanak-kanak itu dipercayai tidak cedera selepas kejadian itu.

Polis menahan lelaki itu yang dikatakan bertengkar dengan ibu kanak-kanak itu dan khayal kerana mengambil dadah
Ranking: 5
 
© Yastro.net All Rights Reserved