TENANGKAN HIDUP DENGAN TIGER BALM NECK & SHOULDER RUB

on 20 September 2012

TENANGKAN HIDUP DENGAN TIGER BALM NECK & SHOULDER RUB ! Anda kerap mengalami kesakitan urat bahu dan leher? Mungkin perkara terbaik melegakan leher dan bahu anda ialah Tiger Balm Neck & Shoulder Rub.

Seringkali bagi mereka yang menghabiskan masa bekerja di pejabat atau mengadap komputer untuk satu tempoh masa yang agak lama akan mengalami ketegangan urat disekeliling bahu dan leher.

Ketegangan yang sering dialami ini mungkin boleh dibantu dengan satu produk kesihatan yang mudah iaitu, Tiger Balm Neck & Shoulder Rub.

TENANGKAN HIDUP DENGAN TIGER BALM NECK & SHOULDER RUB


Pengalaman aku yang sering mengalami masaalah ini selalunya akan diakhiri dengan penggunaan Tiger Balm ini sahaja. Selain mudah, cepat dan melegakan, ianya juga dapat membantu aku merasa lebih selesa dan  tenang di tempat kerja dalam hanya beberapa saat. Jadi tak perlulah aku pergi ke "massage house" atau spa untuk melegakan masaalah bahu dan leher aku ini.

Kelebihan Tiger Balm ini antaranya ialah satu-satunya produk yang pertama dibuat khusus untuk melegakan urat dan otot disekeliling leher dan bahu. Selain dari produk yang tidak berminyak, (yang pastinya akan merimaskan) ianya juga cepat meresap ke dalam kulit yang pastinya membuatkan anda rasa lebih selesa ditempat kerja.

Tetapi, apa yang menarik sekali ialah baunya. Produk "Tiger balm Neck & Shoulder Rub" ini turut didatangkan dengan bauan Lavender yang sangat menyenang dan menyegarkan. Bahkan pasti rakan ofis anda tidak menyangka ianya datang dari produk ini.

TIGER BALM NECK & SHOULDER RUB


Didatangkan dengan berat 50gram beserta pakej pembungkusan yang menarik, ianya amat mudah dibawa kemana jua tanpa perlu menghiraukan ruang bagasi. Rekaan kiubnya yang amat ergonomik juga amat praktikal dan sangat membantu untuk digunakan bila saatnya perlu.

Tiger Balm, merupakan antara produk yang dipercayai sejak dulu lagi. Semenjak kecil lagi memang keluarga aku juga antara pengguna jenama produk ini. Produk ini turut mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan. Ianya bukan sahaja dikenali di Malaysia, bahkan turut di seluruh dunia seperti di Singapura, Hong Kong, Amerika Syarikat dan beberapa negara lain. 

Info lanjut adalah seperti dibawah.
Saluran Maklumat:
- Tiger Balm Corporate Website di www.tigerbalm.com
- Hubungi talian +603-79660763 (Isnin-Jumaat, 9am-5pm) untuk sebarang pertanyaan lanjut.
- Produk Tiger Balm boleh didapati di farmasi terkemuka diseluruh Malaysia.


Tiger Woods Juga Mempercayai Produk TIGER BALM
Tiger Woods Juga Mempercayai Produk Tiger BalmTENANGKAN HIDUP DENGAN TIGER BALM NECK & SHOULDER RUB
-salam mesra dr yastro- 
Ranking: 5
 
© Yastro.net All Rights Reserved