Nama Wan Zack Dan Zzati Rashid Panas

on 05 Disember 2012

Nama Wan Zack Dan Zzati Rashid Panas ! Hurmph......sejak kebelakangan ni nama Wan Zack Haikal disebut2 para peminat bolasepak kerana kelincahan dan ketangkasan beliau dalam membantu skuad negara di Piala AFF Suzuki 2012 baru2 ini.

Nama Wan Zack Dan Zzati Rashid Panas
Tetapi.....ada tetapi pulak, Wan Zack orang Pahang yang mancho tu bukan sahaja disebut2 kerana corak permainan beliau kat atas padang, beliau disebut2 kerana ke"cun"nan kekasihnya dan juga kerana kegilaan seorang peminat yang bernama Tikachumel yang telah membuat satu kenyataan "berani" menerusi laman twitter milik beliau.

Kesian juga pada Wan Zack, nama baru je nak naik tetapi depa dah wat kecoh sana sini. Nak wat camne Wan Zack ehh.....mungkin depa cari pengganti Khairul Fahmi yang dah nak beristeri tu kot. So, aku pun tak le rasa pelik kalau lepas ni Wan Zack pula menjadi buruan media dan pengiklan.

Apapun, 9 Disember nanti pertemuan Malaysia vs Thailand. Harap2 Wan Zack sekali lagi dapat perform seperti masa lawan Indonesia tempohhari. Errr....juga buat semua, bukan Wan Zack sahaja....paling penting, abaikan jer gossip2 dan berita tentang awek ko dulu.....tak de panas mana wehhh... gempok saja deme tu....tok sah dilayan sangat!!!


 # Minta Tolong Semua Kawan2 atau pembaca untuk "Ringankan Tangan Anda Klik Butang G+1 ", Ianya amat Penting Kerana den sekarang ni sedang BERTARUNG untuk CONTEST iPhone 5 GAJET IMPIAN ini.... Bagi rakan2 blogger yang join, just inform aku dan aku akan kembali dgn kadar segera utk beri G+1 utk korang pula......Terima kasih.

iPhone 5 Gadget Impian
IPHONE 5 BLOGGER PALING HEBAT 
Nama Wan Zack Dan Zzati Rashid Panas
~Salam mesra dari yastro~


Ranking: 5
 
© Yastro.net All Rights Reserved