Wajah Ahli Politik India Yang Kaki Rogol

on 05 Januari 2013

Wajah Ahli Politik India Yang Kaki Rogol

Wajah Ahli Politik India Yang Kaki Rogol | Sebelum ini kita pasti tahu dengan kekecohan dinegara India dimana sekumpulan lelaki telah merogol secara kejam seorang pelajar wanita perubatan dan wanita itu mati di hospital Singapura.

Terbaru menerusi akhbar, seorang ahli politik dari Parti Kongres Kebangsaan India, Bikram Singh Brahma dikatakan telah cuba membuat satu cubaan merogol dan beliau berjaya ditahan penduduk tempatan yang mendengar jeritan wanita yang cuba dirogolnya. 

Wajah Ahli Politik India Yang Kaki Rogol

Brahma ketika itu sedang dalam rangka lawatan ke kampung Santipur, yang bersempadan dengan Bhutan, sebelum dia dituduh memasuki rumah wanita itu pada waktu malam dan merogolnya. 

Wajah Ahli Politik India Yang Kaki Rogol

Beliau yang merupakan Pengerusi Jawatankuasa Kongres Daerah Baksa dan Pengelola Kongres Majlis Wilayah Bodoland, kemudian dipukul berulang kali oleh penduduk kampung itu yang menanggalkan pakaiannya, sebelum diserahkan kepada polis.

# Yang ahli politik ni aku rasa dah memang selalu buat la nih....tapi sebelum ni asik terlepas je agaknya. Memang kena la pepatah orang tua, sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ketanah juga!!Wajah Ahli Politik India Yang Kaki Rogol
~Salam mesra dari yastro~
Ranking: 5
 
© Yastro.net All Rights Reserved