Gambar Polis Dan ATM Malaysia Berjuang di Sabah

on 12 Mac 2013

Gambar Polis Dan ATM Malaysia Berjuang di Sabah | Alhamdulillah kini pihak keselamatan negara telah mengumumkan Kg Tanduo yang beberapa minggu ini menjadi markas pengganas Sulu telah diisytiharkan bersih dan penduduk kampung tersebut aku kira dah boleh menarik lafas lega.

Menghargai tugas merbahaya yang dilakukan oleh PDRM dan ATM dalam menangani perang dengan pengganas ini, aku siarkan beberapa keping gambar pilihan aku yang aku rasa menarik dan mampu menjadikan rakyat Malaysia sendiri berbangga dengan usaha yang dilakukan oleh mereka.

Tahniah dan terima kasih diucapkan buat semua petugas keselamatan negara yang bertungkus lumus memastikan setiap inci bumi Malaysia tidak lagi di injak oleh golongan penceroboh ini.

Diharap selepas ini Kg Tanjung Batu dan Tanjung Labian pula dapat dibersihkan seterusnya membawa kepada penubuhan ESSCOM (Eastern Sabah Security Command) yang akan meliputi dari Kudat hingga ke Tawau.

Gambar Polis Dan ATM Malaysia Berjuang di Sabah |

Pasukan Polis mengeledah Kg Simunul

UTK - Sedia menembak


UTK Polis selesai menjalankan tanggunjawab

Bersedia berhadapan dgn musuh

VAT 69 Komando Dalam Misi Mencari dan Mengeledah

PASKAL meronda dilautan

Op Daulat dari PDRM

Pasukan UTK PDRM Berkawal

Gambar Polis Dan ATM Malaysia Berjuang di Sabah

Gambar Polis Dan ATM Malaysia Berjuang di Sabah |

Nuri - Op Daulat

Nuri Masih Lagi Diperlukan

APC Condor menjalankan tanggungjawab

Super Lynx dari TLDM turut beraksi

Pandangan Kg Tanduo yg diserang dari APPM


# Hari ni dilaporkan masih berlaku tembak menembak antara pihak keselamatan, seorang anggota ATM dilaporkan cedera....manakala musuh pula dikatakan maut 3, cedera 2. Liat juga puak2 nih...taktik gerila mmg sukar nak dihapuskan secara total......

Ranking: 5
 
© Yastro.net All Rights Reserved