Rumah Kiram di Kawal Polis Selepas Terima Syiling 50 Sen

on 16 Mac 2013

Rumah Kiram di Kawal Polis Selepas Terima Syiling 50 Sen | Rasanya ramai yang tahu kisah budak terima syiling 50 sen baru Malaysia.

Kisahnya bermula bila seorang budak lelaki muda menjelaskan kepada media, bagaimana seorang penumpang kereta hitam telah memberinya sekeping syiling Malaysia dan mengambil gambar rumah Sulu Sultan Jamalul Kiram III, Maharlika Village, Taguig City, selatan Manila, pada 7 Mac 2013 yang lalu.

Berikutan itu, wartawan Filipina telah menyerbu dan menemubual budak tersebut untuk mendapatkan kepastian. 

Sejak dari itu, rumah Jamalul Kiram III telah dikawal oleh polis Filipina, bimbangkan sesuatu "terjadi" keatas sultan paling miskin dalam dunia itu.

Rumah Kiram di Kawal Polis Selepas Terima Syiling 50 Sen

Hurmm....kata ado sojar sendiri....apsal lak nak kono sojar negaro Filipina lak yg jago? Opsss...lope, kan dio ni cuci darah pun kerajaan Filipina yang bantu....:D

Budak terima syiling 50sen


#Terbaru, ketua kumpulan pengganas Sulu, Azzimudie Kiram dikatakan telah berjaya meninggalkan Malaysia dan kembali ke tempat asalnya di selatan Filipina - info dr  Panglima Angkatan Tentera, Tan Sri Jeneral Zulkifeli Mohd Zin. Kato nak mati kek mesia??

Rumah Kiram di Kawal Polis Selepas Terima Syiling 50 Sen
http://ph.news.yahoo.com/photos/malaysia-intelligence-nearby-kiram-s-residence-slideshow/malaysians-spying-on-kiram-photo-1146785988.html

Ranking: 5
 
© Yastro.net All Rights Reserved