Gambar Ngeri Anggota Polis DiTetak Rambo Bentong

on 07 Februari 2013

Gambar Ngeri Anggota Polis DiTetak Rambo Bentong

Gambar Ngeri Anggota Polis DiTetak Rambo Bentong | Kalau korang terbaca paper semalam pastinya korang alert dengan berita "Rambo Bentong" yang telah dijatuhi hukuman penjara selama 155 tahun dan rotan 50 kali sebatan kerana kesalahan merogol dan meliwat.

Rabidin Satir, Rambo Bentong, perogol bersiri

Rabidin Satir juga dikatakan perogol bersiri yang berusia 43 tahun mengaku bersalah atas kesalahan tersebut, memohon maaf dunia dan akhirat serta memohon meringankan hukuman terhadap tuduhan pertama dan kedua. Beliau juga bakal dihadapkan ke mahkamah kerana satu lagi tuduhan iaitu mencederakan penjawat awam (anggota polis) ketika hari beliau ditangkap.

Rabidin Satir, Rambo Bentong

Seriusly, aku ingatkan anggota polis yang tercedera itu hanya mengalami cedera ringan, namun semua sangkaan aku itu meleset apabila melihat gambar anggota polis yang cedera itu. Bagaimana keadaan anggota polis itu sekarang, tidak dapat dipastikan....namun harapan aku agar beliau cepat sembuh dan mampu kembali bertugas seperti biasa.

Beginilah tugas seorang anggota polis, ada masa dicerca, ada masa dihargai. Namun yang pasti, apa yang mereka lakukan semuanya adalah untuk negara tercinta ini.

Gambar Ngeri Anggota Polis DiTetak Rambo Bentong

# Opsss....Rabidin Satir juga dikenakan 50 kali rotan...perghh...mau hancur bontot dia nanti. Nak tengok video pesalah kena 20 kali rotan. Ni baru hukuman didunia jerr.....
Sila klik link nih.[PUNGGUNG RAMBO BENTONG BAKAL BERSEPAI]Gambar Ngeri Anggota Polis DiTetak Rambo Bentong
~Salam mesra dari yastro~
Ranking: 5
 
© Yastro.net All Rights Reserved