Malaysia Vs Qatar [6 Febuary 2013 | Asian Cup]

on 06 Februari 2013

Malaysia Vs Qatar [6 Febuary 2013 | Asian Cup] | Malam ini jam 11.00 malam waktu Malaysia, dijangka berlangsung perlawanan bolasepak kelayakan Piala Asia 2015 antara Malaysia Vs Qatar akan berlangsung di Stadium Al-Sadd, Doha, Qatar.


Malaysia Vs Qatar [6 Febuary 2013 | Asian Cup]

Insyaallah, malam ni reramai kite layan kat stadium Astro. Kalau yang nak live streaming pula, cuba check  link dibawah nih. Kalau aku sempat, aku akan update lagi link2 lain. Tapi rasanya korang dah tau kot cara nak cari link lainkan...Selepas ini, Malaysia dijangka akan melayan kunjungan pasukan Yaman di stadium Shah Alam pada 23.06.2013. 

Dalam pada itu, pada malam ni juga terdapat beberapa perlawanan membabitkan pasukan negara jiran seperti, Indonesia dijangka bertemu pasukan Iraq, Singapura akan bertemu Jordan, Thailand pula akan bertemu Kuwait dan Vietnam menentang UAE.

Semoga Harimau Malaya akan berjaya membawa pulang mata berharga dari sana walaupun ianya boleh dianggap misi yang tampak agak mustahil.

Update: Tiada apa yang hendak dikata lagi, kena akur dengan kelebihan dan kekuatan yg ada pada tuan rumah...Qatar tewaskan Malaysia 2-1.....huhuhu

Malaysia Vs Qatar [6 Febuary 2013 | Asian Cup]
~Salam mesra dari yastro~

Ranking: 5
 
© Yastro.net All Rights Reserved